درباره نشریه

فصلنامه"پژوهش در آموزش زیست شناسی" نخستین و تنها نشریه دانشگاهی حوزه‌ی آموزش زیست شناسی در ایران و متعلق به دانشگاه فرهنگیان است. محتوای نشریه زمینه های مختلف آموزشی در رشته‌ی زیست شناسی را در بر می­گیرد.

این فصلنامه دارای درجه علمی – تخصصی است که از سال 98 با مجوز شماره 50000/14685/600 مورخ 1396/11/01 کمیسیون تخصصی نشر علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان فعالیت خود را آغاز کرد.

نشریه در وهله نخست پذیرای حاصل مطالعات و پژوهش های محققان گرامی در قالب مقالات پژوهشی و مروری به صورت کامل و یا مقاله کوتاه است. همچنین ترجمه مقالات و یا معرفی کتب مرتبط با حوزه ی آموزش زیست شناسی نیز از جمله محتواهای  قابل چاپ در نشریه است.

ارسال مقاله به نشریه، فرآیند داوری، چاپ و انتشار آن رایگان است.  مقالات ارسال شده پس از طی فرآیند داوری به صورت دو سرناشناس(Double blind peer review)توسط 2 داور، اعمال اصلاحات مورد نظر داوران توسط نویسنده(گان) و تائید و داوری تطبیقی از سوی داوران، موفق به اخذ پذیرش می‌گردند.

تمامی مقالات چاپ شده، در آرشیو نشریه در دسترس است.